top of page

Upplev Inre Ro

Fisk, golf eller vandring

Välkommen till en plats där du kan varva ner och njuta av livet fullt ut. Upplev stillheten vid våra vackra fiskevatten, oavsett din erfarenhet kan du njuta av en avkopplande stund med spö i hand. Vandra genom Bohusläns fantastiska landskap, våra natursköna leder tar dig genom skogar, längs kusten och över berg. Golfälskare kan njuta av en fantastisk golfbana med utsikt över det vackra landskapet. 

 

Kom och upplev allt vi har att erbjuda – en perfekt blandning av avkoppling och äventyr väntar på dig!

Fiske

Vandring

Golf

Yoga

Harkerud

Röda Villan

Upplevelser

Fiskeäventyr

På Munkedals Herrgård bor du fint i anrik miljö. Fiska på egen hand efter abborre, gädda och gös i vackra Viksjön. Sjön är känd för sitt fina bestånd av främst gös men det finns även stora gäddor och abborrar i sjön. De flesta fiskeplatserna kräver båt men det går även att fiska ifrån land.

 

I det här paketet fiskar du på egen hand men med tips om bra fiskeplatser!

 

De flesta fiskeplatserna kräver båt men det går även att fiska ifrån land. Abborre, gädda och gösfiske i Viksjön. (mars- oktober)

Utforska våra aktuella boendepaket och skapa oförglömliga ögonblick! På Munkedals Herrgård erbjuder vi en avkopplande och naturskön miljö där du kan slappna av

Vandringspaket

BOHUSLEDEN Etapp 15 & 16 är stora favoriter för våra gäster!

Ni checkar in hos oss mellan kl. 15:00 – 18:00 och då möter vi er i vår reception där vi berättar alla viktiga informationen. Vi kan erbjuda er många vackra lokaler där ni kan sitta och njuta av kaffe som är tillgänglig dygnet runt. På kvällen serverar vi en 2-rätters middag i vår unika restaurangen.

Dag 2 börjas med frukostbuffé, där ni sedan får möjlighet att plocka vad ni vill för att ta med sig ut på turen! Det finns också möjlighet att låna termosar, ryggsäck eller enkel regnponcho. Ni får också en karta med detaljerad beskrivning om Bohusleden. Ni checkar ut senast kl. 10 men ni kan såklart lämna er bil på vår parkering utan några extra kostnader.

Golfpaket

Utrullad i det Bohuslänska kulturlandskapet mellan berg, vatten och gamla ekar ligger vackra Holma Stångenäs Golf - en kort bilresa från Munkedals Herrgård.

 En oslagbar kombination av golf och boende på Herrgården. Efter en runda på golfbanan väntar ännu en upplevelse hos oss! Vi vill bjuda er på en kulinarisk servering i en lugn och rogivande miljö för att fira dagens framgångar.

Munkedals Herrgård, med ett bra läge i anslutning till många golfbanor gör att ni som gäster kan kombinera spel på olika platser som t.ex. Mjölkeröds GK, Dagsholm GK eller Torreby GK.

bottom of page