top of page

Upplevelser

Paket & Erbjudande

Upptäck en oas för dina sinnen på Munkedals Herrgård - en pärla i Munkedals hjärta, omgiven av skimrande sjöar och en atmosfär som andas av lugn och ro. Här kan du bara vara och njuta av fantastiska ögonblick - från smaker och vyer till naturnära aktiviteter och sköna sängar. Ta med någon du tycker om och låt oss ta hand om dig. Välkommen till Munkedals Herrgård, där njutningens konst är vår specialitet!

Herrgårdspaketet på Munkedals Herrgård är den perfekta upplevelsen för dem som söker en avkopplande och lyxig vistelse på en vacker herrgård. Detta paket erbjuder följande inkluderat i priset:

 • Del i dubbelrum

 • En härlig 2-rätters middag i herrgårdens restaurang

 • Frukostbuffé

Sommarpaket

Våra paket - din upplevelse!

Hyr hela Herrgårn

Fiske

Yoga

Herrgårn

Vandring

Jakt

Upptäck våra senaste boendepaket!

Hos oss kan du koppla av och omge dig av en fantastisk naturupplevelse

Golfpaket

Missa inte chansen till en herrgårdsvistelse som förenar det bästa av två världar. Njut av utmärkt golf, frisk luft och naturskön omgivning, ackompanjerat av gourmetmat, underbara miljöer och en välbehövlig natts sömn på Munkedals Herrgård. Bara en kort resa från oss ligger en av Västsveriges finaste golfbanor, Holma Stångenäs Golfklubb. 

Munkedals Herrgård, med ett bra läge i anslutning till många golfbanor gör att ni som gäster kan kombinera spel på olika platser.

Vandringspaket

Vandra Bohusleden
Bohusleden är en av Sveriges mest populära vandringsleder och här finner du några av de mest fantastiska vandringsområdena. Hos oss är det etapp 15 och 16 som ligger närmast till hands.

 

 • Dubbelrum inkl. frukostbuffé: Ni kommer att bo i ett bekvämt dubbelrum på vår herrgård, där ni kan koppla av och ladda upp inför era äventyr. Vakna upp varje morgon till en generös frukostbuffé med ett brett utbud av färskt bröd, pålägg, frukt och andra läckerheter för att ge er en energifylld start på dagen.

 • 2 – rätters middag: Efter en dag fylld med vandring och upptäcktsfärd kommer ni att kunna njuta av en läcker 2-rätters middag i vår restaurang.

 • Fika att ta med sig ut på turen: För att göra er vandring ännu mer trevlig och bekväm kommer ni att kunna plocka ihop en härlig fikakorg från vår frukostbuffé och ta med er ut på era turer. Det är det perfekta sättet att njuta av en paus och en fantastisk utsikt under er vandring.

För er som längtar efter en romantisk reträtt, erbjuder vi vårt exklusiva Romantikpaket på Munkedals Herrgård. Här får ni uppleva en oförglömlig vistelse i en vacker och historisk miljö.

Dubbelrum inkl. frukostbuffé: Ni kommer att bo i ett mysigt och elegant dubbelrum där ni kan koppla av och njuta av varandras sällskap. Varje morgon väntar en generös frukostbuffé på er med allt ni behöver för en god start på dagen.

 • En lyxig 3-rätters middag: Vår kock har sammansatt en speciell meny med rätter som kommer att kittla era smaklökar och skapa en romantisk stämning.

 • En vacker blombukett som välkomnar er till ert rum och skapar en romantisk atmosfär

 • En flaska mousserande vi

 • En frestande bricka med choklad och frukt: För att göra er kväll ännu mer romantisk och söt, kommer ni att hitta en härlig överraskning av choklad och färsk frukt på ert rum.

 

Som ett tillägg till ert Romantikpaket kan ni välja vårt Vinpaket till mat, som kommer att komplettera er middag perfekt med noga utvalda viner som passar till varje rätt.

Romantikpaket

Herrgårdens Lyx Paket

Herrgårdens Lyx paket är skapat för dem som söker det bästa av herrgårdslivet och vill unna sig en underbar upplevelse i en avslappnad och förtrollande miljö.

 • Dubbelrum inkl. frukostbuffé

 • Ett glas Mousserande vin – den perfekta starten på en oförglömlig kväll!

 • Choklad på rummet

 • 3 – rätters middag – En av höjdpunkterna under er vistelse är den utsökta 3-rätters middagen på herrgårdens restaurang

bottom of page