top of page

En naturskön pärla, endast 15 km från Munkedals Herrgård

Röda Villan

Hos oss kan du utforska handplockade smultronställen under din vistelse. Ett av dessa är Harkerud, en naturskön pärla belägen 15 km från Munkedals Herrgård.

Vid ankomsten till Harkerud möts du av en magnifik, avkopplande och njutningsfull miljö. Upplev en lummig skog och en stilla insjö som inbjuder till avkopplande bad och bastubad.

Här är det naturens lagar som gäller, och Harkerud ger dig möjligheten att uppleva livet på ett enkelt och genuint sätt.

Vi erbjuder också en vacker timrad stuga med plats för upp till 16 personer samt en bastu för att avsluta dagen på bästa sätt.

Boka

Boka boende
Boka paket

När ni anländer till Harkerud möts ni av en imponerande och rogivande miljö som väcker alla era sinnen.

Här får ni chansen att uppleva naturen på ett unikt sätt, perfekt för annorlunda möten,  yogaövningar eller för att fira speciella tillfällen på ett annorlunda sätt.

Här gäller naturens lagar, och Harkerud ger er möjligheten att återansluta till det enkla och genuina livet.

Vi erbjuder kompletta paket med matlagning och dryckesservering, så ni kan njuta av er vistelse utan bekymmer. Oavsett om ni är konferensgäster, bröllopsgäster eller privatpersoner som vill fira något speciellt, så är Harkerud en plats för unika och minnesvärda upplevelser.

Ett exempel på ett paket på Harkerud kan inkludera:

  • Bastu och bad: Koppla av i bastun och ta ett uppfriskande dopp i den stilla insjön.

  • 3-rätters middag med öppen eld: Njut av en utsökt middag tillagad av våra skickliga kockar, serverad vid en mysig öppen eld.

  • Övernattning på Herrgården: Efter en dag fylld med aktiviteter, dra er tillbaka till en bekväm övernattning på vår herrgård.

  • Frukostbuffé: Vakna upp till en riklig frukostbuffé som ger er den bästa starten på dagen.

Vi skräddarsyr din upplevelse på Harkerud!

Boka transport för upp till 8 personer och låt oss sköta resten! Njut av en avkopplande och oförglömlig dag på Harkerud!

Transport

bottom of page