
Profiter de la vie
Nourriture
Vivez un voyage culinaire au cœur du Bohuslän ! Notre restaurant propose une riche palette de saveurs inspirées de la riche histoire et de l'atmosphère authentique de la région. Nous sommes fiers de notre service personnalisé et de notre engagement en faveur du développement durable à travers la Sustainability Life. Prenez vos repas dans notre magnifique jardin ou dans nos charmants environnements intérieurs.
La chasse est un élément central de notre philosophie alimentaire. Travailler avec de la viande de gibier fraîche et locale de la région nous donne chez Munkedals Herrgård la possibilité de créer des expériences culinaires uniques et authentiques. Nos saucisses d’élan et de cerf et nos boulettes de viande d’élan font partie des plats que nous préparons fièrement à partir de zéro. Bien entendu, nous proposons également des options végétariennes et des menus de saison pour que chacun puisse en profiter.
La chasse est un élément central de notre philosophie alimentaire. Travailler avec de la viande de gibier fraîche et locale de la région nous donne chez Munkedals Herrgård la possibilité de créer des expériences culinaires uniques et authentiques. Nos saucisses d’élan et de cerf et nos boulettes de viande d’élan font partie des plats que nous préparons fièrement à partir de zéro. Bien entendu, nous proposons également des options végétariennes et des menus de saison pour que chacun puisse en profiter.



.jpg)
Vår köksmästare
Henric
Med kärlek till råvaror och fingertoppskänsla skapar Henric rätter som berättar en historia – om säsong, hantverk och ren matglädje.

Vår restaurangchef
Niklas
Niklas lyfter varje måltid med rätt dryck, varm service och genuin passion. Fråga om vin – hans rekommendationer förhöjer hela upplevelsen!
Vi som servar dig
Kommande matevenemang

Påskbuffé à la Herrgården
Fira påsken i vår historiska herrgård med en buffé fylld av klassiska och moderna smaker! Vi dukar upp en festlig kväll 18 & 19/4 med noggrant utvalda rätter och en avslutning på bästa sätt – ett ljuvligt dessertbord.

Fira Valborg & Första maj hos oss!
Njut av en stämningsfull middag i herrgårdsmiljö under Valborgshelgen, 30/4–3/5. Vi serverar kvällens utvalda 2-rätters, med smaker från hav, skog och gård – fisk, kött och vilt i variation.
Välkommen att fira våren med oss!

Morsdagslunch
Fira mamma med en smakfull lunch i herrgårdsmiljö! Söndagen den 25 maj serverar vi en 3-rätters morsdagslunch mellan kl. 12–16, perfekt för en stund tillsammans.

Smakupplevelser från köket
.jpg)
Smaker från havet
FÖRRÄTT
Husets krämiga räkröra, smaksatt med dill och citron, serverad på en varm och spröd Västerbottenpaj
VARMRÄTT
Örtbakad torskrygg, serverad med en len potatispuré smaksatt med Västerbottensost, och lätt frästa grönsaker
DESSERT
Vit chokladpannacotta, mjuk och fyllig, toppad med en frisk hallonsorbet
3 RÄTTERS 695kr
2 RÄTTERS 595kr

Smaker från skogen
FÖRRÄTT
Tunt skivad bresaola, toppad med krispiga palsternackschips, smakrik parmesan och en krämig kaprismajonnäs
VARMRÄTT
Hjortytterfilé från våra egna marker, serverad med en smakrik vitlöksdoftande potatisgratäng, en fyllig rosmarin- och enbärsjy samt lätt frästa grönsaker
DESSERT
Vit chokladpannacotta, mjuk och fyllig, toppad med en frisk hallonsorbet
3 RÄTTERS 695kr
2 RÄTTERS 595kr

Vinpaket
3 glas: 395
2 glas: 295
