Smultronställen

Harkerud

(Upp till 16 personer)

Under er vistelse hos oss finns det möjlighet att besöka våra handplockade smultronställen. En av dessa platser är Harkerud, en naturskön, orörd plats belägen 15 km ifrån Munkedals Herrgård.

När ni gäster anländer till Harkerud öppnas era ögon för någonting ståtligt, undangömt, rogivande och njutningsfullt. Här uppe får ni möjlighet att öppna alla sinnen och njuta av det moder natur skapat. Lummig skog, stilla vatten, en insjö där fiskemöjligheterna är många. Vill ni ro ut i lugnet och bara driva runt eller vill ni stå på en av våra flottar med utsikt över hela sjön är det upp till er.

Ta ett av våra kastspön och dra upp en fisk medans ni lyssnar på vindens stilla sus i träden och hör hur den sprakande elden med sina lågor växer sig ståtlig och lysande.

Här ute är det naturens regler som vi går efter, Harkerud ger er möjligheten att uppleva livet så som det kanske är tänkt att levas: enkelt och ursprungligt.

Under er vistelse i Harkerud återkommer vi med den kulinariska upplevelsen i all enkelhet. Vill ni grilla över den öppna elden eller vill ni att en av våra kockar ska utföra magi under enkla omständigheter? Ni väljer vad som passar bäst.

I Harkerud har vi en vacker timrad stuga med plats för upp till 16 personer. Vi har också en bastu som ni får nyttja efter alla intryck. Låt kroppen vila, låt sinnena ta över och låt tankarna samla sig.

Välkomna!

Harkerud – Paket (max 16 personer)

Del i dubbelrum inkl. frukost
3-rätters exkl. dryck

1,550 kr/per person

Cateringavgift på 6000 kr tillkommer för hela gruppen.
(Transport ingår ej)

Är ni nyfikna och vill ha mer information, ring eller mejla oss!

Tel. 0524 – 285 06
info@munkedalsherrgard.se
Sörbygdsvägen 1, 455 33 Munkedal