Restaurang/Kök

I vårt fina kök och med vår mycket duktiga, erfarna och utbildade personal lagrar vi mat med färska råvaror efter säsong och använder oss av närproducerat samt framställer rätter som ni gäster ska minnas.

I vår anrika Herrgårdsrestaurang
får ni möjlighet att slappna av
och utan stress avnjuta rätterna vi serverar.

Jakten för oss är mycket viktig. Att få jobba med färskt kött/vilt som är jagat i närområdet gör att vi på Munkedals Herrgård kan sätta vår egen prägel på matlagningen. Älg/hjortkorv och älgköttbullar är några av de rätter vi gör från början till slut.

Ska ni fira någonting speciellt?
Låt oss göra ert arrangemang riktigt lyckat!

Här kan ni samla er för släktkalas eller för en avslutningsmiddag med företaget.

På vår festmeny finns många olika alternativ, allt ifrån härliga bufféer till 3-rätters middagar av högsta klass.

Ring gärna och prata mat och idéer med vår köksmästare Pelle!
Välkomna med er bokningsförfrågan!

_______________________________________________
Tel. 0524 – 285 06
info@munkedalsherrgard.se
Sörbygdsvägen 1, 455 33 Munkedal

KALENDARIUM 2019

19, 20, 21 APRIL

PÅSK

Långfredag kl. 16:00-20:00; Påskafton kl. 16:00-20:00; Påskdagen kl. 14:00

 

26 MAJ

MORSDAG

Förrättsbuffé, varmrätt & dessertbord

en sittning kl. 14:00

SOMMAR
2019

(från 1 juli)

Måndag – Fredag

från kl. 18:00
endast bordsbokning

19    OKTOBER

FISK OCH SKALDJURSKVÄLL

kl. 18:00

(Sidan fortsåtter nedåt med restauranginformation)