Golfpaket

Munkedals Herrgård erbjuder intressanta och utmanande golfpaket! En oslagbar kombination av golf och boende på Herrgården.
Efter en runda på någon av de kringliggande golfbanorna väntar ännu en upplevelse hos oss! Vi vill bjuda er på en kulinarisk servering i en lugn och rogivande miljö som avslut på en härlig vistelse hos våra samarbetspartners.

Munkedals Herrgård, med ett bra läge i anslutning till många golfbanor gör att ni som gäster kan kombinera spel på olika platser.

I slutändan är det en helhetsupplevelse av golf, god mat och vackra vyer vi vill ge er!

_______________________________________________________________________

Nu kan ni ta del av våra nya Golfpaket!

Högsäsong (15/6 – 2/9)
1,695 kr/per person
Del i dubbelrum inkl. frukost, greenfee (Lysekil Holma Gk, se bild ovan) & en 2-rätters middag exkl. dryck på Munkedals Herrgård

Lågsäsong (Övriga datum)
1,525 kr/per person
Del i dubbelrum inkl. frukost, greenfee (Lysekil Holma Gk, se bild ovan) & en 2-rätters middag exkl. dryck på Munkedals Herrgård

_______________________________________________________________________

Närmast herrgården ligger följande banor:

Lysekil Holma GK
Erbjuder ett unikt och varierat golfspel – där den ligger varsamt skulpterat i en orörd Bohuslänsk lövträdsnatur med närhet till Gullmarsfjorden och Lysekil.

Torreby Golfklubb
Närmast ligger Torreby Golfklubb som har Bohusläns äldsta golfbana som ligger vackert belägen vid Gullmarsfjorden och är en 18 håls bana. Handicapbegränsning för Greenfeespelare är Hcp 36 eller lägre.

Uddevalla Golfklubb
En naturskön 18-hålsbana belägen i ett typiskt bohuslänskt naturlandskap. Banan är lätt kuperad skogs- och parkbana och hålen är omväxlande och bjuder på utmaningar för de flesta. Lite kuriosa är att i banans sträckning finns ett flygfält för sportflygplan.

Dagsholm golfklubb
Efter ca 20 min på den vackra vägen från herrgården mot Ellenö så ligger Dagsholm golfbana.
Banan har en varierande uppskattad layout som blandar öppna flacka hål med kuperade hål med skogskontakt. Här upplever ni en härlig lugn atmosfär både i restaurang och på den välskötta banan.
Varmt välkommen!

Sotenäs Golfklubb
Den ligger i hjärtat av Västkusten, bara på 2 mils avstånd. En 27:håls anläggning i vacker Bohuslänsk miljö. Handicapbegränsning Greenfeespelaren Hcp 36 eller lägre.

Lyckornas Golfklubb
Banan är en 18 håls kombinerad park- och seasidebana, vackert belägen vid havet ca 3 mil från Munkedals Herrgård. Klubben har även en korthålsbana, 9 hål. Korthålsbanan är en Pay & Play bana.

_______________________________________________
Tel. 0524 – 285 06
info@munkedalsherrgard.se
Sörbygdsvägen 1, 455 33 Munkedal

(Sidan fortsätter nedåt med restauranginformation)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *