VANDRA BOHUSLEDEN, BO & ÄT PÅ MUNKEDALS HERRGÅRD!

ETAPP 16
LÄNGD:
11 km TID: 4 tim

En etapp med mycket vatten, strömmande forsar och stenstränder. 

VANDRINGSPAKET

Dubbelrum inkl. frukostbuffé
2 – rätters middag
Fika att ta med sig ut på turen

1.195 kr/per person
enkelrumstillägg: 245 kr

OBS! Fika plockar ni själva från vår frukostbuffé.

För att boka vandringspaket kontakta oss på info@munkedalsherrgård.se eller skicka din förfråga via formuläret nedanför. Vi svarar dig så snart vi kan.

Ni checkar in hos oss mellan kl. 15:00 – 18:00 och då möter vi er i vår reception där vi berättar alla viktiga informationen. Vi kan erbjuda er många vackra lokaler där ni kan sitta och njuta av kaffe som är tillgänglig dygnet runt. Sedan träffas vi i matsalen där personalen visar er till bordet och serverar en god 2-rätters middag. Ni kan därefter avsluta kvällen med en kort promenad i parken utanför herrgården och titta på bland annat vår vackra stenbro.
Dag 2 börjas med underbar frukostbuffé, där ni sedan får möjlighet att plocka vad ni vill för att ta med sig ut på turen! Det finns också möjlighet att låna termosar, ryggsäck eller enkel regnponcho. Ni får också en karta med detaljerad beskrivning om Bohusleden. Ni checkar ut senast kl. 11 men ni kan såklart lämna er bil på vår parkering utan några extra kostnader.

Skicka din förfråga:

RESTAURANG

I vår anrika Herrgårdsrestaurang får ni möjlighet att slappna av och utan stress avnjuta rätterna vi serverar.

Jakten för oss är mycket viktig. Att få jobba med färskt kött/vilt som är jagat i närområdet gör att vi på Munkedals Herrgård kan sätta vår egen prägel på matlagningen. Älg/hjortkorv och älgköttbullar är några av de rätter vi gör från början till slut.

HOTELL

På Munkedals Herrgård finns 15 stilfulla rum med utsikt över vårt natursköna område.

Vi erbjuder både enkelrum och dubbelrum i både herrgårdsbyggnaden och annexet. Rummen är inredda efter olika personligheter som har haft stor betydelse inom brukets och herrgårdens historia.