Varmt välkomna att anmäla sig till

SVAMPEVENT MED MALIN MOBRANDT
-Årets svampkonsulent 2019

3 & 24 SEPTEMBER 2023 kl. 9-17

Samling vid Munkedals Herrgård, gemensam biltur till Harkerud.

Malin Mobrandt
Årets Svampkonsulent 2019
Svensk Gourmetsvamp

Detta ingår:

* 3 timmars svamplockning runt sjön
* Varm lunch i stugan med svamptema
* Föreläsning av Svamkonsulent Malin Mobrandt
* Genomgång och artbestämning av deltagarnas fynd
Pris per person: 1 195 kr
Max 15 deltagare
Boka en övernattning i huvudbyggnaden med 2-rätters middag och frukost för endast 1 495 kr.

Om Malin

Mitt namn är Malin Mobrandt och jag är utbildad Svampkonsulent sedan 2011. Jag växte upp i Munkedal; på Odenvägen ovanför ”Munkeland” där jag bodde i drygt 18 år.

Från oerhört tidig ålder så hade jag förmånen att ha både svampintresserade föräldrar, mor & farföräldrar och hade lyxen att spendera många timmar i skogen under höstarna med fokus på svampplockning runt omkring i Munkedals Kommun.

Jag var dessutom väldigt aktiv i Friluftsfrämjandet i Munkedal under 8 år. Munkedal ligger mig oerhört varmt om hjärtat och det är med stolthet som jag inleder detta samarbete med Munkedals Herrgård/Munkedals Skog samt kocken Peter Ulverås.

I samband med att jag köpte min första bil 2004, så anmälde jag mig till svampkurser i Uddevalla med omnejd. Det blev ett stort antal svampkurser innan jag påbörjade min svampkonsulentutbildning.

2011 blev jag utbildad svampkonsulent och jag är en STOLT medlem av Svampkonsulenternas Riksförbund. Som svampkonsulent så brinner jag för att sprida kunskap om ”Svamp Som Mat”.  Att vistas i skogen är friskvård, avkoppling och många gånger ”teambildning”.

Samarbete är viktigt. Även utanför kontorsdörrarna. ”Frisk luft gör en människa gott”. Att man dessutom kan kombinera avkoppling med att få med sig delikatesser hem o fylla gryta och frys med-det är ju aldrig fel

Jag ser fram emot att få möta er i svampskogen. Frikostigt delar jag med mig av hanteringstips, matlagningstips, torkningstips, smakkompisar till svamp, litteraturtips, recept mm.

Jag hoppas att vi syns i svampskogen i höst!

Med de vänligaste hälsningarna

Malin Mobrandt
Årets Svampkonsulent 2019
Svensk Gourmetsvamp

Kontakta Oss: