Restaurang

En viktig byggsten under er vistelse är den kulinariska upplevelsen. I vårt fina kök och med vår mycket duktiga, erfarna och utbildade personal lagar vi mat med färska råvaror efter säsong och använder oss av närproducerat samt framställer rätter som ni gäster ska minnas.

Med vår service och kompetens vill vi öppna era sinnen. Smaken, doften och känslan ska finnas med er efter ert besök.

Under årets högtider ex. Påsk, Midsommar och Jul serverar vi välkomponerade bufféer med influenser av det vi kan bäst, tillagning av kött/vilt.

Jakten för oss är mycket viktig. Att få jobba med färskt kött/vilt som är jagat i närområdet gör att vi på Munkedals Herrgård kan sätta vår egen prägel på matlagningen. Älg/renkorv och älgköttbullar är några av de utsökta rätter vi gör från början till slut.

I vår anrika Herrgårdsrestaurang får ni möjlighet att slappna av och utan stress avnjuta rätterna vi serverar. Med högt i tak och luftigt utrymme behöver ingen känna sig trängd eller bortglömd. Vi lägger fokus på er gäster!

Hyra Herrgården

Ska ni fira någonting speciellt? Vill ni bjuda till fest? Då har ni möjligheten att hyra Herrgården. Här kan ni samla er för släktkalas eller för en avslutningsmiddag med företaget. På vår festmeny finns många olika alternativ, allt ifrån härliga bufféer till 3-rätters middagar av högsta klass.

Exempel på en tre-rätters middag hos oss!
(Observera att detta ej är en satt meny!)

Förrätt
Ljummen västerbottenpaj med räkröra
alternativt.
Krämig kräftsoppa m. halstrad pilgrimsmussla

Varmrätt
Laxfärserad rödtungsfilé m. syrad vitvinsås
alternativt.
Älgstek från egna marker

Dessert
Herrgårdens desserttallrik

Bokningsförfrågan?

_______________________________________________
Tel. 0524 – 285 06
info@munkedalsherrgard.se
Sörbygdsvägen 1, 455 33 Munkedal

(Sidan fortsåtter nedåt med restauranginformation)