Restaurang

En viktig byggsten under er vistelse är den kulinariska upplevelsen. I vårt fina kök och med vår mycket duktiga, erfarna och utbildade personal lagar vi mat med färska råvaror efter säsong och använder oss av närproducerat samt framställer rätter som ni gäster ska minnas.

Med vår service och kompetens vill vi öppna era sinnen. Smaken, doften och känslan ska finnas med er efter ert besök.

Under årets högtider ex. Påsk, Midsommar och Jul serverar vi välkomponerade bufféer med influenser av det vi kan bäst, tillagning av kött/vilt.

Jakten för oss är mycket viktig. Att få jobba med färskt kött/vilt som är jagat i närområdet gör att vi på Munkedals Herrgård kan sätta vår egen prägel på matlagningen. Älg/renkorv och älgköttbullar är några av de utsökta rätter vi gör från början till slut.

I vår anrika Herrgårdsrestaurang får ni möjlighet att slappna av och utan stress avnjuta rätterna vi serverar. Med högt i tak och luftigt utrymme behöver ingen känna sig trängd eller bortglömd. Vi lägger fokus på er gäster!

Festlokal

Ska ni fira någonting speciellt? Vill ni bjuda till fest? Då har ni möjligheten att hos oss på Munkedals Herrgård hyra en festlokal. Här kan ni samla er för släktkalas eller för en avslutningsmiddag med företaget. På vår festmeny finns många olika alternativ, allt ifrån härliga bufféer till 3-rätters middagar av högsta klass.

Festlokal för de fina festerna

Våra festlokaler lämpar sig bäst för de lite mer stillsamma festerna eller sammankomsterna. Lokalerna ligger på ovanvåningen i herrgården och detta gör det extra bekvämt för er som vill stanna över då närheten till rummen på ovanvåningen gör det enklare för er att övernatta.
För att festen ska bli en upplevelse i sig dukar vi med nystrukna dukar, silverbestick och glas som passar drycken ni vill ha, för att få en helhet i samband med det ni firar.

Exempel på en tre-rätters middag hos oss!
(Observera att detta ej är en satt meny!)

Förrätt
Ljummen västerbottenpaj med räkröra
alternativt.
Krämig kräftsoppa m. halstrad pilgrimsmussla

Varmrätt
Laxfärserad rödtungsfilé m. syrad vitvinsås
alternativt.
Älgstek från egna marker

Dessert
Herrgårdens desserttallrik

575:- per person

(Sidan fortsåtter nedåt med restauranginformation)