Konferens

Vi på Munkedals Herrgård värnar om er konferensgäster och vill att er upplevelse ska bli ett kvarvarande minne. Hos oss finner ni en unik mötesplats med ett bra, nära läge till E6. Vi ligger centralt i Bohuslän så att ta sig hit är enkelt vare sig ni kommer ifrån norr eller söder.

Vår snart 200 år gamla herrgård är den perfekta platsen för en givande konferens. En unik mötesplats nära träden, lugnet och historien.

I våra rustika, fullt utrustade konferenslokaler finns den senaste tekniken med LCD projektor och trådlöst internet. I lokalen finns alltid frukt, vatten och godis tillgängligt och behöver ni dela upp er i grupper går det bra att vara i lediga lokaler utan extra kostnad. Under er vistelse hos oss vill vi att ni skall få känslan av att få rå om herrgården som er egen samtidigt som vi rår om er.

Maten är en viktig del av konferensen och vi jobbar med både fisk, kött och vilt. Kontakta vårt kök så berättar vi vad som står på menyn. Har ni allergier eller andra önskemål så löser vi detta så att matupplevelsen blir den bästa.

Konferenspaket

Halvdagskonferens
480 kr/ person
Starta eller avsluta med lunch
För- eller eftermiddagskaffe med god fralla

Heldagskonferens
635 kr/ person
Förmiddagskaffe med god fralla
Lunch
Eftermiddagskaffe med kaka

Heldagskonferens med logi (Erbjudande under perioden 1/10-31/12)
1,740 kr/ person 1,240 kr/person
Förmiddagskaffe med god fralla
Lunch
Eftermiddagskaffe med kaka
Två-rätter middag exkl. dryck
Logi i enkelrum

Samtliga priser inkl. moms

(Sidan fortsåtter nedåt med restauranginformation)