Golf

 

Att spela golf och bo på herrgård är en oslagbar kombination som du måste uppleva. Efter en golfrunda ger herrgårdens unika miljö och kulinariska njutningar dig en helhetsupplevelse som saknar motstycke.

Munkedals Herrgård ligger mycket bra till med närhet till flera golfbanor så du bekvämt kan variera ditt spelande på flera banor om du så önskar.

Närmast herrgården ligger följande banor:

holma

Lysekil Holma GK 
Erbjuder ett unikt och varierat golfspel – där den ligger varsamt skulpterat i en orörd Bohuslänsk lövträdsnatur med närhet till Gullmarsfjorden och Lysekil.

torreby

Torreby Golfklubb 
Närmast ligger Torreby Golfklubb som har Bohusläns äldsta golfbana som ligger vackert belägen vid Gullmarsfjorden och är en 18 håls bana. Handicapbegränsning för Greenfeespelare är Hcp 36 eller lägre.

logo (1)

Uddevalla Golfklubb 

En naturskön 18-hålsbana belägen i ett typiskt bohusländskt naturlandskap. Banan är lätt kuperad skogs- och parkbana och hålen är omväxlande och bjuder på utmaningar för de flesta. Lite kuriosa är att i banans sträckning finns ett flygfält för sportflygplan.

 Dagsholm Golfbana

Dagsholm golfklubb

Efter ca 20 min på den vackra vägen från herrgården mot Ellenö så ligger Dagsholm golfbana.
Banan har en varierande uppskattad layout som blandar öppna flacka hål med kuperade hål med skogskontakt. Här upplever ni en härlig lugn atmosfär både i restaurang och på den välskötta banan.
Varmt välkommen!

sotenas

Sotenäs Golfklubb

Den ligger i hjärtat av Västkusten, bara på 2 mils avstånd. En 27:håls anläggning i vacker Bohuslänsk miljö. Handicapbegränsning Greenfeespelaren Hcp 36 eller lägre.

lyckorna

Lyckornas Golfklubb
Banan är en 18 håls kombinerad park- och seasidebana, vackert belägen vid havet ca 3 mil från Munkedals Herrgård. Klubben har även en korthålsbana, 9 hål. Korthålsbanan är en Pay & Play bana.

(Sidan fortsåtter nedåt med restauranginformation)